Op maat gemaakte dagbesteding voor jouw BSO

Onze missie is uiteraard om zoveel mogelijk kids mee te nemen op ontdekkingsreis. Wij werken dan ook graag samen met BSO’s! Wij begrijpen dat iedere BSO specifieke wensen en voorkeuren heeft. Voor iedere samenwerking maken wij speciaal een op maat gemaakt pakket om aan deze wensen en voorkeuren te voldoen. Dit pakket zorgt voor een perfecte dagbesteding. Kids zullen spelenderwijs meer leren over het betreffende themaland en de hele middag lekker bezig zijn. Het pakket dat aangeleverd wordt is direct te gebruiken en zal bestaan uit onder meer:

  • Een verhaalboekje dat voorgelezen kan worden, waarmee de kids samen met de begeleider het betreffende themaland leren kennen.
  • Spelletjes voor buiten of binnen die typisch zijn voor het themaland.
  • Ingrediënten en een zelf ontworpen recept om een gerecht te maken dat typisch is voor het themaland.
  • Een snack uit het themaland voor ieder kind.
  • Een zelf ontworpen poster waar de kids hun reeds opgedane kennis en ervaringen op kunnen delen.
  • Knutselmateriaal met bijgeleverde instructies. Hiermee kunnen de kids onder begeleiding een artikel maken dat typisch is voor het themaland.
  • Zelf ontworpen ansichtkaartjes die de kids zelf kunnen gebruiken om naar bijvoorbeeld oma of opa te sturen

Dit zijn enkele voorbeelden van de mogelijke onderdelen uit het op maat gemaakte pakket. Neem contact met ons op om aan te geven wat je graag terug zou zien in ons pakket! Gezien alles op maat wordt gemaakt, is er veel mogelijk.

Prijs per pakket

Het pakket zal ongeveer tussen de 7 en de 13 Euro per kind kosten. Omdat alle pakketen op maat worden gemaakt is het niet mogelijk om een accurate prijsindicatie op te geven. Het hangt af van wat de wensen zijn en hoeveel kids er gebruik gaan maken van het pakket. Neem contact met ons op om een accurate prijsindicatie aan te vragen. Dit is het handigst via de mail: info@unboxtheworld.nl en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om alles te bespreken.