Veelgestelde vragen

Met Unbox The World ontdekken kinderen de wereld thuis. Iedere 2 maanden ontvangt je kind een themabox gevuld met alle benodigdheden om een nieuw land te ontdekken. Welk land dit wordt? Dat blijft nog even een verrassing. Met deze box willen wij kinderen inspireren de wereld te ontdekken, maar vooral de mooie en verschillende culturen die bij deze landen horen.

Kinderen ontdekken iedere 2 maanden een nieuw land en diens cultuur aan de hand van onze themabox. Welk land dit wordt? Dat blijft nog even een verrassing. Iedere twee maanden ontvangt je kind een box gevuld met alle benodigdheden om een nieuw land te ontdekken: een kinderboek, een reislogboekje, 2 recepten, ansichtkaarten, snacks, een knutselwerkje, een souvenir en meer. Lezen, spelen, leren en eten; je kind kan beginnen met het ontdekken van de wereld en alle verschillende culturen! 

In het kinderboekje staat Tommy centraal. Elke 2 maanden reizen Tommy, zijn hond en zijn ouders naar een nieuw land en beleven daar een spannend avontuur. Tommy introduceert jouw kind aan de wereld. 

Wil je een abonnement cadeau doen? Dit kan hier! Geef bij het bestellen door voor wie het is en wat het afleveradres wordt. Wij zorgen ervoor dat de kleine ontdekkingsreiziger kan starten met het ontdekken van de wereld!

Je kan zelf kiezen wat voor abonnement je cadeau doet. Wil je bijvoorbeeld alleen voor zes maanden een abonnement cadeau doen? Dan selecteer je het half jaarabonnement bij de bestelpagina. Na een half jaar wordt het abonnement automatisch beëindigd. 

Unbox The World is voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar oud. De inhoud van de box en de activiteiten die hiermee gedaan kunnen worden, zijn bedoeld voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar oud. 

Om rekening mee te houden: kinderen onder de 6 hebben begeleiding nodig bij de activiteiten. Quality time met je kind dus :-)! 

Bij het aanmelden voor het abonnement geef je aan hoeveel kinderen je hebt. Je sluit 1 lidmaatschap af. Wij zorgen ervoor dat de box extra gevuld wordt met: een extra persoonlijk reislogboekje, extra snacks, een extra knutselwerkje, extra ansichtkaarten en een extra souvenir. Je kinderen delen samen het receptenboekje en het kinderboek. 

Heb je meer dan 3 kinderen tussen de leeftijden 4 en 10 jaar? Neem dan contact met ons op.

  • Een flex-abonnement kost 21.95 per twee maanden
  • Een losse box kost eenmalig 24.95

Let op: bovengenoemde prijzen gelden voor 1 kind per box.

We hebben naast iDEAL en automatische incasso ook de optie om met creditcard te betalen.

Koop je een losse box of geef je één box cadeau? Dan wordt het totale bedrag in één keer afgeschreven via iDEAL. 

Na het afsluiten van je abonnement, ontvang je binnen 1-3 weken je eerste box. Daarna ontvang je iedere 2 maanden rondom dezelfde dag je box. 

Heb je een losse box gekocht? Dan ontvang je binnen 5 werkdagen je box.

Waar de reis naar toe gaat? Dat blijft iedere keer een verrassing. In een jaar komen verschillende landen uit alle continenten aan bod met diens verschillende culturen.

Zeker! Naast onze abonnementen, is het mogelijk om 1 box te bestellen of cadeau te doen. Dat kan hier.

Het lidmaatschap is flexibel. Komt het een keer niet uit? Je kunt je abonnement kosteloos pauzeren. Wil je je abonnement beëindigen? Geef een maand voor je bezorgmoment via info@unboxtheworld.nl aan ons door dat je je abonnement wilt pauzeren of beëindigen.

Staat je vraag hier niet tussen? Neem contact met ons op via onze contactpagina. 

Ook zo enthousiast geworden?

Heb je een vraag over je abonnement, heb je een suggestie of heb je een andere vraag?
Neem contact met ons op en wij reageren binnen 1 werkdag!

Klik op het icoontje voor alle contactgegevens!

info@unboxtheworld.nl

@unboxtheworld.nl

@unboxtheworld.nl

Veelgestelde vragen