Wat is Unbox The World?

Met Unbox The World ontvang jij een themabox (Dragons Den) van diverse landen. De themaboxen zijn rijkelijk gevuld met attributen om de themaboxen hands-on te ontdekken. Dit gebeurt in de vorm van lezen, knutselen, koken, bakken, proeven en leren. Alles wat je nodig hebt voor een schermvrije dagbesteding.

Op een leerzame manier leren de kids spelenderwijs van alles over de wereld en diens prachtige culturen. Dé perfecte manier om quality time te delen met de kleine!

 

Themabox Dragonss Den ontvangen themabox

Wat zit er in de themabox (Dragons Den) van de landen?

  • Een leesboekje
  • Recepten en ingrediënten om een eigen ‘taste the world’ Kookboek te sparen
  • Ansichtkaarten
  • Tussendoortjes
  • Benodigdheden voor een knutselactiviteit
  • Souvenirtjes 
  • Zelf ontworpen stickers voor in het persoonlijke logboekje om alle reizen bij te houden. 
 
Er zijn al meerdere themaboxen van diverse landen uitgebracht, neem een kijkje! Ontdek bijvoorbeeld de doolhoven van de medina’s in Marokko, Japanse tradities of Zweedse avonturen in de natuur. 

Ga mee op reis!

Neem een abonnement en ga iedere twee maanden samen met ons mee op avontuur. Er wordt iedere twee maanden weer een nieuwe themabox van een nieuw themaland uitgebracht, die kosteloos bij jou thuis wordt geleverd.

Liever een enkele themabox van diverse themalanden ontvangen? Bestel hier een losse themabox naar keuze! Je kiest dan helemaal zelf de themabox van diverse themalanden; Marokko, Japan, Zweden. Welk land lijkt jou het leukste? Er volgen nog heel veel leuke landen, houd het in de gaten!

Themabox Dragons Den ga mee op reis

De wereld kent talloze prachtige landen en kent daarmee ook talloze bijzondere culturen. Helaas is het niet altijd even gemakkelijk om op reis te gaan. Start je avontuur nu om te beginnen met het ontdekken van diverse landen in de vorm van een themabox (Dragons Den) en wij brengen de wereld bij je thuis! Neem even een kijkje voor meer informatie! Op de website lees je van alles terug over Unbox The World. 

Themabox Dragons Den ontdek de wereld thuis