Wat is Unbox The World?

Spelenderwijs de wereld ontdekken? Met Unbox The World ontvang jij een een box waarin een nieuw land centraal staat. Deze boxen zitten vol met leuke attributen om een land hands-on te ontdekken. Hoe? In de vorm van lezen, knutselen, koken, bakken, proeven en leren. Alles wat je nodig hebt voor een schermvrije dagbesteding. 

Op een leerzame manier leren de kids spelenderwijs van alles over de wereld en diens prachtige culturen. Dé perfecte manier om quality time te delen met de kleine!

 

spelenderwijs de wereld ontdekken - ontvangst box
spelenderwijs de wereld ontdekken - box Japan

Wat zit er in de box?

  • Een leesboekje
  • Recepten en ingrediënten om een eigen ‘taste the world’ kookboek te sparen
  • Benodigdheden voor een knutselactiviteit
  • Tussendoortjes
  • Ansichtkaarten
  • Souvenirtjes 
  • Zelf ontworpen stickers voor in het persoonlijke logboekje om alle reizen bij te houden. 
 
Alles wat kids nodig hebben om spelenderwijs de wereld te ontdekken! Er zijn al meerdere themaboxen van diverse themalanden uitgebracht, neem een kijkje!

Spelenderwijs de wereld ontdekken? Ga mee op reis!

Neem een abonnement en ga iedere twee maanden samen met ons mee op avontuur. Iedere twee maanden komt er een nieuwe themabox van een nieuw themaland, die kosteloos bij jou thuis wordt geleverd.

Als je liever een enkele themabox van diverse themalanden wilt ontvangen, bestel hier een losse themabox naar keuze! Je kiest dan helemaal zelf de themabox van themalanden; Marokko, Japan, Zweden: welk land lijkt jou het leukste? Er volgen nog heel veel leuke themalanden, houd het in de gaten!

Spelenderwijs de wereld ontdekken - openen box

De wereld kent talloze prachtige landen en kent daarmee ook talloze bijzondere culturen. Helaas is het niet altijd even gemakkelijk om op reis te gaan. Spelenderwijs de wereld ontdekken vanaf thuis? Start je avontuur nu om te beginnen met het ontdekken van de diverse landen in de vorm van een themabox en wij brengen de wereld bij je thuis! Neem even een kijkje voor meer informatie! Op de website lees je van alles terug over Unbox The World. 

spelenderwijs de wereld ontdekken - kokoscake