Ga mee op reis

Dragons Den gezien? Ontdek de wereld thuis! Iedere twee maanden ontvang je themabox waarin een themaland centraal staat. De themaboxen zijn rijkelijk gevuld met attributen om de themaboxen hands-on te ontdekken. Dit gebeurt in de vorm van lezen, knutselen, koken, bakken, proeven en leren. Alles wat je nodig hebt voor een schermvrije dagbesteding.

Op zoek naar quality time met je kids? Leer ze spelenderwijs alles over de wereld ontdekken en haar prachtige culturen. 

 

Ontdek de wereld thuis Drago
Dragons Den ontdek de wereld thuis box

Ontdek de wereld thuis (Dragons Den), wat zit er in box?

  • Een leesboekje
  • Recepten en ingrediënten om een eigen ‘taste the world’ Kookboek te sparen
  • Ansichtkaarten
  • Tussendoortjes
  • Knutselactiviteit en benodigdheden
  • Kleurplaten
  • Stickers voor in het persoonlijke logboekje om alle reizen bij te houden
  • Nog meer verassingen
 
Er zijn al meerdere themaboxen van diverse landen uitgebracht, neem een kijkje! Ontdek bijvoorbeeld de doolhoven van de medina’s in Marokko, Japanse tradities, feest mee in Mexico of ontdek Zweedse avonturen in de natuur. 

Wat is Unbox The World 

Neem een abonnement en ga iedere twee maanden samen met ons mee op avontuur. Er wordt iedere twee maanden weer een nieuwe box van een nieuw themaland uitgebracht, die kosteloos bij jou thuis wordt geleverd. 

Liever een eenmalig een themabox van diverse themalanden ontvangen? Bestel hier een losse themabox naar keuze! Je kiest dan helemaal zelf een box van een van onze themalanden; Marokko, Japan, Zweden, Mexico. Welk land lijkt jou het leukste? Er volgen nog heel veel leuke landen, houd het in de gaten!

Dragons Den ontdek de wereld thuis

De wereld kent talloze prachtige landen en kent daarmee ook talloze bijzondere culturen. Helaas is het niet altijd even gemakkelijk om op reis te gaan. Start je avontuur nu en ontdek de wereld thuis (Dragons Den)! Wij brengen de wereld bij je thuis. Neem even een kijkje voor meer informatie! Op de website lees je van alles terug over Unbox The World. 

Box ontdek de wereld thuis Dragons Den